Bramming Sønderjylland      Region Syddanmark Sønderjylland   Skærbækcentret Skaerbaek Storegade 46-48  

Skærbækcentret Skaerbaek
Page: 1
[1]   >

B&B Facilities  

Room with Internet accessInternet accessRooms with svimmingpollFiskemulighed
B&B with kitchenKøkkenRoom with Swimming poolSwimming pool
Bed and Breakfast with Pets-friendlyHund velkommenHandicapvenligHandicapvenlig
Bed and Breakfast with chared bathEget BadBed and Breakfast with GolfGolf i nærheden
Bed and Breakfast with TVTV i værelset
Skærbækcentret Smile 

Skærbækcentret


Storegade 46-48 6740 Bramming   More info
book room
Ingen booking fee,- du afregner direkte med Skærbækcentret

Skærbækcentret – Danmarks hyggeligste feriecenter

I skærbækcentret er der plads og tid til nærvær, hygge og fælles oplevelser. Vi har de perfekte rammer til din næste miniferie eller ferie i Danmarks hyggeligste feriecenter – uanset hvad du har lyst til: at slappe af, svømme, lege, træne – eller bare have det sjovt.

Bed and breakfast Rooms

Vores 82 moderne og flotte feriehuse er indrettet med alt, hvad der skal til for at gøre opholdet til en ren fornøjelse. Hos skærbækcentret har vi fri ankomstdag i feriehusene – og er altid klar til at byde dig velkommen! Hold din næste miniferie eller ferie hos, og kom hjem med nye, spændende og sjove oplevelser i bagagen. Når du bor i feriebyen, har du nemlig fri adgang til både badeland, fitnesscenter, legeland og badmintonbaner. Et eldorado for både børn og voksne.

Bed and breakfast Rooms

Vi tilbyder alt indenfor kursus-, møde- og konferencelokaler

Vi er også et kursus- og konferencecenter, for hvem en opgave hverken er for lille eller for stor. Hos os har vi også faciliteterne til firmafester af alle typer og størrelser. Derudover arrangerer vi også gerne jeres julefrokost eller teambuildingdag. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på, lige netop jeres arrangement. Ring på 74 75 19 70 eller send os en mail på info@skaerbaekcentret.dk og du hører fra os senest førstkommende hverdag.

Bed and breakfast Rooms

Restaurant og Café

I centret har vi både restaurant og café. I restaurant Stafelli tilbyder vi dejlige a la carte retter, specielle buffetaftener og naturligvis børnemenuer. Caféen tilbyder mange forskellige, lette retter – alt fra salater, sandwiches, kødretter, burgers og traditionel café-mad, som nachos m. kylling, hotdogs, parisertoast og meget andet. I Caféen kan du selvfølgelig også nyde et glas skummende fadøl, et glas vin eller en dejlig varm kop the, kaffe eller Cappuccino.

I skærbækcentret har vi også en familierestaurant kaldet Staffeli på grund af dens placering ved vores Kunstnerhus. Her tilbyder vi dejlige a la carte retter, specielle buffetaftener og naturligvis børnemenuer. På buffetaftener spiser børn til og med 12 år til til kun 59 kr. 

I Caféen tilbyder vi mange forskellige lette retter – alt fra salater, sandwiches, kødretter, burgers og traditionel café-mad, som Nachos m. kylling, hotdogs, parisertoast og meget andet. I Caféen kan du selvfølgelig også nyde et glas skummende fadøl, et glas vin eller en dejlig varm kop kaffe eller Cappuccino.

Prøv også centrets ”Spis og Bowl” pakke, hvor der bydes på en dejlig menu, før eller efter keglerne er væltet. Læs mere 

Der er selvfølgelig også mulighed for Take Away fra Caféen, lige til at nyde i feriehuset. Læs mere her

Vi har valgfri ankomst og afrejse dag, når du booker et ophold, så du bestemmer helt selv hvor mange dage dit ophold i vores feriecenter i Sønderjylland skal vare. Det er en fleksibilitet, der er yderst praktisk.

Så kom i feriestemning i ”Danmarks hyggeligste feriecenter”.

Kører du elbil?

Der er mulighed for, at oplade sin elbil via blåt CE stik og 230V ved vores feriehuse.
Vi har adaptere til udlån. Opladning afregnes som normalt strømforbrug.

Tæt på himmel og hav

skærbækcentret ligger i den sydvestlige del af Jylland. Tæt på centret finder du f.eks Rømø med en helt fantastisk badestrand, som er Europas bredeste. Nationalpark Vadehavet – en del af Unescos Verdensarv, finder du også lige uden for døren. Indenfor kort afstand finder du samtidig en perlerække af idylliske gamle byer som Møgeltønder, Tønder og Ribe. Vil du også på storindkøb ved den tyske grænsehandel, er den tyske grænse under en halv times kørsel væk.

Danmarks hyggeligste feriecenter

I skærbækcentret er der plads til alle – hvad end I ønsker et afslappende familieophold, en aktiv ferie, et firmaarrangement, en konference eller blot et spil bowling – så byder vi jer velkomne. Kom og mød vores dygtige medarbejdere – vi glæder os til at se dig hos Danmarks hyggeligste feriecenter.

Til strand: 0,5 Km.   Til byen: 1 Km.   Til Restaurant: 2 Km.   Open: Open all year  

Skærbækcentret Skaerbaek finder du i Skaerbaek, og kan tilbyde dig en velbeliggende Bed and Breakfast B&B..
Hvis du vælger et ophold på Skærbækcentret Skaerbaek, eller bare en enkelt overnatning på Skærbækcentret Skaerbaek, kan du opleve følgende, blandt mange andre attraktioner i Skaerbaek.

Attractions:         Søfartsmuseet Aabenraa        Sønderborg Slot        Veterantog Haderslevbanen        Dybbøl Mølle

Skærbækcentret, clik på Book Now og reserver plads direkte på Skærbækcentret hjemmeside. I kort afstand fra Skærbækcentret i Skaerbaek, kan du vælge en af de mange restauranter og spisesteder i Skaerbaek


Telefon: 71991982      Skærbækcentret   Homepage: Skærbækcentret

Se bedømmelse Bedømmelse af Skærbækcentret Skaerbaek, Har du ris eller ros til denne Bed and Breakfast, Skriv din bedømmelseHotel Bedømmelse

Bruhnsgård BB Rødekro

Bruhnsgård BB Smile Bruhnsgård BB Langbjergvej 4 6230 Rødekro

Rødekro
På Bruhnsgård Bed and Breakfast udlejes 4 dejlige dobbeltværelser. Der er en skøn, stor have, teltplads og legeplads. Mange seværdigheder i området, som for eksempel Damgård Mølle, Immervad Bro og Hærulfstenen.
Bed & Breakfast with Internet accessBed & Breakfast with fishcleaningBed & Breakfast with thekitchen
Open: all year
Page: 1
[1]   >
South Jutland