Bed and Breakfast i Danmark

breakfast-bed.dk er en online annonceservice, hvor private og professionelle BB-værter kan oprette annoncer for deres Bed and Breakfast.

breakfast-bed.dk fungerer udelukkende som kontaktformidler mellem gæster og BB-værter, og breakfast-bed.dk er således ikke at sidestille med et udlejningsbureau..

Bed and breakfast Rooms

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, uanset om du har behov for hjælp, har forbedringsforslag til vores hjemmeside, eller har en reklamation over vores service eller over en bestemt annoncør..

SORRY _ _ ERROR


Support:support@smiling-campingpladser.dk

Hvis din Bed and breakfast skal falde pænt ud på alle medier, Mobile phone, - PC eller laptop, skal du erstatte teksten i denne rubrik med minimum 250 ord der beskriver din Bed and breakfast. Nævn din B&B flere gange uden det lyder som en plade.

Hvis ikke du skriver ca. 250 ord i dette felt, kan/skal du ikke benytte billedet i bredformat som vist i skabelon 2 fordi dette billede ikke vil gå fri af den foto slide alle B&B starter med

Indtastningen er modul-opbygget, dvs. du vælger et modul der passer til det emne du er ved at indtaste. du kan skrive så meget du vil, men du kan også lave "sidemoduler"

Se mere under Hjælp til indtastning Se også PDF manualen til skabelon 2 her

Hvad er Bed and Breakfast B&B - Zimmer zu vermieten

Sonjas Bed and breakfast

Bed and Breakfast er af Engelsk oprindelse og refererer til Dansk 'En seng med morgenmad' som typisk er mindre, privat værelses udlejning, der tilbyder overnatning og morgenmad - Værelser til leje. I Europa refererer B&B - Bed and Breakfast til et langt bredere udvalg af overnatninger og har erstattet den gamle tyske udgave af et 'Guest house' - Værelse til leje. En B&B kunne henvise til et pensionat, et lille hotel eller endda et privat værelse til leje i en by lejlighed. Vigtigst, det er mest privat indkvartering i en privat atmosfære.

BEMÆRK: Det er vigtigt at du indtaster nøjagtig det same på Engelsk og på Dansk. Vi kunne sagtens få Google til at oversætte siden. men det bliver ikke rigtig godt - - - Gør det selv er bedre.

Hvem tilbyder Bed and breakfast ?

Sonjas Bed and breakfast

Den private husmor, der ønsker at udleje hendes barns gamle soveværelse til Bed and Breakfast. - Byboeren, hvis lejlighed er for stor til ejeren, der ikke kun beholder lejligheden for plads til besøg af venner, men også tilbyder Bed and Breakfast for rejsende. Ofte deles brugen af badeværelset og køkkenet, især i de større byer. Bed and Breakfast i de mere landlige områder med mere plads, er private værelser med private badeværelser tilgængelige. Bed and Breakfast værter er ofte private ejere / lejere der tilbyder et værelse i deres egen lejlighed. Men Bed and Breakfast værter kan også være små familiedrevne pensionater, gårde eller ferielejligheder, hvor personlig kontakt med gæsten spiller en vigtig rolle. - - eller tag et kig på dette 'spændende engelsk' B&B Bed and Breakfast http://www.lowerbuckton.co.uk/.

Denne side er Bed and breakfast skabelon NR. 2

Sonjas Bed and breakfast

Bemærk hvor meget tekst der er på siden her, Ret meget når du selv skal til at skrive om din Bed and breakfast. Hvis ikke du kan udfylde ALLE tre moduler + starttekst så skal du ikke vælge skabelon 2

Alle Web portaler er opbygget i moduler der forskubber sig under hinanden når siden åbnet med en mobile phone, og står side om side når hjemmesiden vises på en alm PC. eller Laptop

Det vil sige at du skal bruge 4 fotos til den fotoslide der altid vises. samt tre til denne skabelon nr. 2

  Storkøbenhavn