Bed and breakfast

   BB   B&B
Indtast eller vælg en by

Danmark

Bed and Breakfast Rooms B&B Region Hovedstaden
Nordsjælland

Bed and breakfast Rooms

Vælg BB Region

Midtjylland Sønderjylland Stor københavn" Stor københavn Nordjylland Danske regioner
 

Danmark er opdelt i fem administrative Regioner, har 406 øer og 7314 km kyststrækning, og det højeste punkt i landet er kun 170 meter over havets overflade. Den gennemsnitlige vindhastighed er 7, 6 meter i sekundet, og forklarer, hvorfor Danmark er et af verdens største eksportører af vindmøller

Lifestyle
Danmark er berømt for dansk møbeldesign arkitektur og kultur. og i dag er Danmark lige så berømt For mad, film og sport. Verdens bedste restaurant 'Noma' har indført en helt ny måde at lave mad 'Ny Nordisk Køkken'. Filmskabere som Lars von Trier og Susanne Bier har vundet en lang række internationale priser.

Rooms for rent Bed and Breakfast I

ferielejligheder eller Bondegårdsferie i Nordsjælland, vil du normalt have dit eget køkken og på forespørgsel vil din Bed and Breakfast vært fylde køleskabet med alt hvad du behøver. Så du uanset hvad, kan være sikker på at starte dagen med fuld energi og uden rystende mave!

Find din BB, vælg et område med din mus, kontroller om din Bed & Breakfast har eget køkken og bad, eller om det er delt og hvilke andre faciliteter din B&B kan tilbyde.

Bed And Breakfast - BB har normalt meget begrænset kapacitet, ofte 1 til 3 værelser, vi vil meget stærkt anbefale at du booker din Bed & breakfast ferie på forhånd .

Indtast ny GRATIS Bed and breakfast her

Bed and Breakfast


Bed and Breakfast Zimmer zu vermieten

Bed And Breakfast B&B - ROOMS Zimmer zu vermieten
Bed And Breakfast er af Engelsk oprindelse og refererer til Dansk 'En seng med morgenmad' som typisk er mindre, privat værelses udlejning, der tilbyder overnatning og morgenmad - Værelser til leje. I Europa refererer B&B - Bed and Breakfast til et langt bredere udvalg af overnatninger og har erstattet den gamle tyske udgave af et 'Guest house' - Zimmer zu vermieten - Værelse til leje. En B&B kunne henvise til et pensionat, et lille hotel eller endda et privat værelse til leje i en by lejlighed. Vigtigst, det er mest privat indkvartering i en privat atmosfære.

Rooms for rent Bed and Breakfast EnglandBed and Breakfast er for det meste privat og ofte meget fleksibel, og bed and breakfast-ejere vil gøre mere for dig og finder ofte en løsning på særlige ønsker, hvis du booker på forhånd.

Smilingdanmark.dk har lavet det nemt For både Bed And Breakfast ejere og booking af Bed And Breakfast

Vent ikke til du ser det lille håndskrevne skilt ved vejsiden - ROOMS For RENT - ALT OPTAGET

Bed and Breakfast


Bed and Breakfast Zimmer zu vermieten

Nogen foretrækker bryllupsnatten på en hyggelig Bed & Breakfast
Smiling bed & breakfast finder du et stort udvalg af Bed and breakfast 'til alle formål'

Bed and Breakfast bryllupStår du lige og mangler en at gifte dig med, så prøv lykken på smiling Dating

Vælg region og by, og book din bed and breakfast her

Hvad er Bed and Breakfast BB - Zimmer zu vermieten

Bed and Breakfast - Værelser - Rooms

Hvem tilbyder Bed And breakfast ?
Den Private husmor, der ønsker at udleje hendes barns gamle soveværelse til Bed And Breakfast. - Byboeren, hvis lejlighed er For stor til ejeren, der ikke kun beholder lejligheden For plads til besøg af venner, men også tilbyder Bed And Breakfast For rejsende. Ofte deles brugen af badeværelset og køkkenet, især i de større byer. Bed And Breakfast i de mere landlige områder med mere plads, er Private værelser med Private badeværelser tilgængelige. Bed And Breakfast værter er ofte Private ejere / lejere der tilbyder et værelse i deres egen lejlighed. Men Bed And Breakfast værter kan også være små familiedrevne pensionater, gårde eller ferielejligheder, hvor personlig kontakt med gæsten spiller en vigtig rolle. - - eller tag et kig på dette 'spændende engelsk' B&B Bed and Breakfast http://www.lowerbuckton.co.uk/

Rooms for rent Bed with Breakfast

Lidt om morgenmad (breakfast)
Morgenmad serveres oftest i Bed & Breakfast på landet, i udkanten af byerne eller i små overnatningssteder og hoteller. På den anden side er bed and breakfast værter af private værelser i storbyerne som Hamburg, Paris, Rom eller Sydney ofte fuldtidspersonale, selv om en tilstrækkelig morgenmad generelt kan findes rundt om hjørnet. I Skagen kan du f.eks. opleve Finns Bed and breakfast, som gør en dyd ud af et overdådigt morgenbord.

Caviar in the SurfEr du blevet single for tidligt og savner en kæreste eller en rejsekammerat at dele livets glæder med, Så læs her Kærligheds karrusellen smiling Dating

Greater CopenhagenCopenhagen