For at indtaste nyt eller redigere, skal du logge ind, indtast username og password og click) LogIn.
 
  Bruger navn   Bruger-Kode:
   
    
 forgotten your login code      Change login code
Velkommen:
Du skal logge ind for at redigere BB
Hvis du vil ændre i dine kontaktoplysninger

Din kontakt adresse    0   0
Email address   Telefon
 
 
ForNavn EfterNavn
 
     
Adresse   Postal code
 
   
City      
 
     
smilingdanmark.dk

Bliv mere synlig online og få flere kunder
Hvis dine potentielle kunder ikke kan finde dig på nettet, går de til din konkurrent.
Du skal altså være til stede både på internettet og i søgemaskinerne ligesom du skal være synlig og til at finde i det forum hvor dine kunder normalt vil søge din virksomhedstype – med andre ord:
At man kan få flere kunder, hvis man bliver mere synlig på nettet, er ikke en påstand – det er ganske enkelt et faktum.
Online synlighed giver flere kunder

Private forbrugere shopper løs på internettet
I 2016 kommer handlen i onlinebutikker til at slå alle rekorder i Danmark. Det viser rapporten Dansk E-handel 2016, som er lavet af DIBS Payment Services, der leverer betalingsløsninger til onlinebutikker. Der er med andre ord et rigtig stort marked at få en andel af, omsætningen i 2016 vil ramme 70,4 milliarder kroner. Det er en stigning på 20 procent fra de 58,7 milliarder kroner i 2015. Dansk Erhverv er tidligere kommet med en udmelding om, at e-handlen i 2016 vil nå over 100 mia. kr

smilingdanmark.dk

Er du synlig Online?
Er din virksomhed ikke online eller har en webshop, betyder det ikke, at du kan læne dig tilbage og lade andre om at vinde internettet. I dag finder virksomhederne også hinanden på internettet – for selvom netværkssalg stadig er godt, foregår research altså online. Der er flere virksomheder, der går online. Det er både nye virksomheder, der åbner en onlinebutik, og de traditionelle fysiske butikker, som også går online. ligesom din også skal  være synlig og til at finde i det forum hvor dine kunder normalt vil søge din virksomhedstype.

smilingdanmark.dk

Mobilerne løber fra PC’erne
Det er desuden et  faktum, at andelen af surfing for nethandel samt søgning og vidensoplysning foretaget fra mobiltelefoner bliver større.

Rejsebranchen var blandt de første til at gå online. Der er ingen grund til at skulle stå i en butik og købe sin rejse. Samtidig er det noget, der egner sig godt til at sidde hjemme om aftenen med familien og hygge sig med. Det er også let at sammenligne priser.

Heldigvis for forbrugerne er det blevet sikrere at handle online, og på mange punkter er sikkerheden ved e-handel enten bedre eller på linje med de fysiske butikker.

 Indsatsen tilrettelægges individuelt fra virksomhed til virksomhed og du vælger selv din målgruppe. Det vigtigste er at kende og forstå  målgruppen, samt vide hvordan de bruger internettet. - Turismen boomer i disse år, og turisten bruger mobilen til at søge seværdigheder, Restauranter, Hoteller, Campingpladser, B&B, osv. - er du ikke Mobil-venlig, finder de ikke dig, men konkurrenten. SmilingDanmark.dk er SEO og Mobil optimeret

De fleste restauranter benytter i dag et digitalt kassesystem, og har alle internet, og kan modtage Mail i forretningen. - Når din virksomhed, restaurant, B&B osv. er oprettet, får du automatisk adgang til Online Booking, ordrebestilling osv. og der sendes automatisk en mail til dig med den aktuelle online booking/ordre.
Gittes Bed and Breakfast Gilleleje
Helsingør Cityforening

Hovedårsagen, til at nethandel stadig stiger er, at det er blevet og fortsat bliver lettere tilgængeligt. De seneste år har stadig flere og flere fået adgang via smartphones og tablets, samtidig med at forbruget af disse enheder også er steget..

 Hos SmilingDanmark.dk kan du derfor få hjælp til det hele – vi har designet en SEO optimeret skabelon, hvorfra du selv kan oprette din hjemmeside. - Bed and breakfast  eller Restaurant.

Er du HORESTA eller D-R-C medlem, ved du at der nu focuseres meget på de stigende booking fee, som i dag udgør en væsentlig del af Hotel og Restaurations branchens omkostninger.  Brancheforeningen er nu gået sammen med Turisterhvervets Samarbejdsforum (TS) for at sætte yderligere focus på turisterhvervenes indtjening og den stadig større andel der betales til bookingburauer.

Her hos SmilingDanmark kan du oprette din egen hjemmeside med gratis online booking, og derved nedbringe dine bookingomkostninger.

Når du er registreret som bruger/editor, har du samtidig adgang til en hel vifte af turistportaler, og din virksomhed vises på en lang række GLOBALE turistportaler Wold wide.

Vi har lavet skabeloner hvor du kan vælge en der passer til din virksomhed, du skal bare følge anvisningen, udfylde tekstfelterne og indtaste relevante oplysninger Tlf. og Mail til din virksomhed, og du vises på internettet, nationalt og GLOBALT.  (du vil derfor møde en række Engelske ord og sætninger.)

Datasikkerhed: Hvis du benytter vores booking system, og kasseapparat kan du konfigurere din helt egen booking terminal med slutafregning til kunden ved afrejse. Til dette skal du nødvendigvis indtaste en række data vedr. din virksomhed. Disse data er strengt fortrolige og gemmes krypteret, - læs om vores fortrolighedspolitik her.

SmilingDanmark.dk er administrator for en række Danske turistportaler, herunder  Smiling-restauranter.dk  -  smiling-hoteller.dk  -   smiling-campingpladser.dk  - SmilingCopenhagen.dk  -  Breakfast-Bed.dk  -  smilinghotels.com  -  Smiling-Campsites.com  og en lang række andre.

 
Toppen af din annonce sættes automatisk og vil herefter se sådan ud.
Restaurant with Meeting rooms"Meeting rooms
Restaurant with Meeting rooms"Internet
Restaurant with Meeting rooms"Parking
Cafe Olai Helsingør

Min Bed and Breakfast
Gillelejevej 32  Skønneby

Min Bed and Breakfast    

Åbent:
01. Maj
til 31. Oktober

Det du ser her med grøn skrift, er de tekst-moduler du selv skriver. Her indsætter du selv et tekstmodul der beskriver alle herlighederne ved din Bed and Breakfast. Du kan vælge et top-tekstmodul (som vist her) med panoramafoto eller et top-tekstmodul med højrestillet foto. Læg mærke til at tekstmodulerne tilpasser sig selv i forhold til de fotos der indsættes. 

for sale

Husk når du indtaster tekstmoduler, specielt de første to tekstmoduler, skal være med en tekst der "sælger" din B&B.  det er en god ide at fremhæve din Bed and Breakfasts navn i begyndelsen af et tekstafsnit feks.

Min Bed and Breakfast har fire store værelser med eget bad samt TV i alle værelser

Langtidsophold: Min Bed and breakfast har alle værelser eget badeværelse, TV i værelset, fri ViFi, fælles køkken og stor fælles have, ved langtidsophold over fire uger, ydes 10% rabat

Mulighed for tøjvask og leje af cykler

Smiley og facebook:  Når du indtaster grundoplysninger for din B&B, ser du et felt hvor du kan indtaste URL. adressen til din facebook side, og det samme for din Smeylie rapport.

Min Bed and Breakfast finder du i Skønneby, og vi vil stå på hovedet for dig.
Hvis du vælger et ophold på Min Bed and Breakfast, kan du opleve følgende, blandt mange andre attraktioner i og omkring Skønneby.

Kronborg Slot Læs mere om Kronborg Slot

for saleBooking B&B Min Bed and Breakfast clik på Book Now og book direkte på Min Bed and Breakfast. Efter eller før en god nat på Min Bed and Breakfast, kan du vælge en af de mange gode Restauranter i Skønneby

for saleSe bedømmelse Bedømmelse af Min Bed and Breakfast, Har du ris eller ros til denne B&B, Skriv din bedømmelseHotel Bedømmelse

Hvis du har ris eller ros til Min Bed and Breakfast, vil det være en stor hjælp hvis du skriver din kommentar HER


  0 0